vrijdag 20 december 2013

It's Christmas time!

http://www.leuksvoorjou.nl/a-27488414/kerst/zingende-vogeltjes-set-van-2/

Nou, dat hebben we kunnen merken, de ene na de andere kerstmarkt werd georganiseerd! En dat vinden wij natuurlijk helemaal niet erg! Samen met mijn zusje heb ik onze Tamitha-spulletjes op vier verschillende markten aan de man (of eigenlijk vooral de vrouw) gebracht. Stuk voor stuk waren het erg gezellige, sfeervolle markten! Ik zal even een paar foto's plaatsen om jullie een indruk te geven hoe leuk het was! =) Als eerste waren we op de Kerst & Winterfair in Engwierum, mijn geboortedorp. Deze fair was georganiseerd door muziekvereniging De Lauwersfanfare, waar twee van mijn zusjes bij spelen. Het was een hele gezellige avond. Alles was sfeervol versierd en bij binnenkomst werd men verwelkomd met een glaasje gluhwein. Er werden allemaal leuke kerstspullen verkocht, en je kon meedoen aan een workshop haken en een workshop cupcakes versieren. Als afsluiter van de avond werden de winnaars van de verloting bekend gemaakt. (Helaas viel ik niet in de prijzen... ;) )Een dag later gingen we naar de Wintersneupersmarkt in Nieuw Toutenburg. Veel bewoners en familie kwamen een kijkje nemen op de markt, en zo werd ook dit een hele gezegllige dag! Er waren ook veel creatieve mensen die hun spullen kwamen verkopen. Onze buurvrouw was ook een haakster! En het was erg leuk om even te kletsen over onze gezamenlijke hobby!


O ja, we konden in Nieuw Toutenburg ook nog meespelen met het Draaiend Rad. En ja hoor, deze keer heb ik wel wat gewonnen! =D

Een week later, de Winterfair in Wouterswoude. Wat een grote markt was dat! Een sporthal vol (en nog zalen daarnaast) met allemaal mooie kraampjes! Superleuk om even tussen rond te sneupen. Deze markt is zeker voor herhaling vatbaar!

En, last but not least, gingen we afgelopen zaterdag nog naar de minikerstmarkt bij de Christengemeente in Buitenpost. Daar werd het kerstconcert Glorious Noel gehouden (wat overigens erg mooi was) en voor en na het concert konden mensen een kijkje nemen op de markt!


Deze foto's geven wel een beetje de sfeer weer van de markten. Wij staan 's zomers ook vaak op een markt, maar zo in de winter heeft het toch ook wel weer wat met al die lichtjes erbij. =)

Voor ons zit het er, wat markten betreft, eerst weer even op. We hebben nu ook wel vaak genoeg alles in- en uitgepakt, haha! =)


Nog een leuk nieuwtje: Vriendin.nl vindt Tamitha een leuke webshop en heeft een stukje over ons op haar site gezet! Lees het hier: Vriendin.nl =D Ik vind het een hele eer om op hun website te staan, erg leuk dat ze het hebben geplaatst!

Aan haken ben ik de laatste tijd niet zoveel toegekomen. Ik kan jullie eigenlijk alleen dit fleurige tasje laten zien. In tegenstelling tot het vorige tasje, ben ik zelf wel helemaal weg van deze kleuren! En mijn klokje past er ook zo mooi bij!Verder ben ik nog begonnen met het haken van een sjaal.  Dit is poging nummer zoveel... Ik was eerst begonnen met Catania, dat werd te stug. Dus alles weer uitgehaald en opnieuw begonnen, met een grotere haaknaald. Ook dat werd niet wat ik ervan had verwacht, dus toen maar weer uitgehaald. Nu heb ik acryl garen gebruikt, en nu wordt het wel lekker zacht. =) Nu moet ik alleen nog de tijd vinden om hem af te maken. (Het liefst voordat de winter voorbij is.. ;) )


Zo, nu heb ik er al met al wel een hele lange blog van gemaakt... Ik zal er dus maar snel een einde aan breien (of haken ;) )

Ik wil jullie allemaal een hele fijne Kerst toewensen en een supergelukkig Nieuwjaar!

Liefs,
Tamara


Het Fleurig Tasje patroon is te koop via: | You can purchase the Flowery Purse pattern through:

www.tamitha.nl ------ (met korting! / with discount!)
Etsy -------------------- (directe download / instant download)
Ravelry ---------------- (directe download, geen account nodig / instant download, no account needed)

Je kunt via PayPal betalen  | You can pay through PayPal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populaire berichten