woensdag 29 augustus 2012

Onderzettertjes en een tas!

Ik heb er de laatste tijd al heel veel voorbij zien komen, dus echt origineel zijn ze niet, deze onderzettertjes... Maar ze zijn wel enorm leuk om te maken! Ik haakte ze als cadeautje voor mijn zusje. Het patroontje komt van de blog van Karin (klik hier).


Verder ben ik de afgelopen week ook met iets nieuws begonnen. Nadat ik op internet zoveel leuke patroontjes had gezien (en ik er ook al een paar boeken over had gekocht...), heb ik vorige week de naaimachine tevoorschijn gehaald! Ik moest eerst wel weer even uitvinden hoe alles werkte. Vroeger op de lagere school hebben we tijdens de handwerkles ook wel eens wat genaaid, maar dat is al heeel lang geleden natuurlijk. Maar dankzij mijn boeken en de handleiding van de naaimachine kon ik al snel mijn eerste steken zetten.


In één van de boeken die ik had gekocht stond een patroontje voor een eenvoudige tas. Aan de hand van dat patroontje heb ik onderstaande tas genaaid (met stof van een gordijn van mijn zusje, haha!).


Ik heb gelijk de smaak te pakken! Op Pinterest heb ik gezocht naar naaipatroontjes en leuke ideeën, en die vond ik daar heel veel! (zo leuk die site!!) En gisteren ben ik naar een stoffenwinkel gegaan en heb daar allemaal leuke stofjes gekocht! Ik zal dus binnenkort waarschijnlijk nog wel wat meer naaiwerkjes showen! =)

Vandaag heb ik ook nog een haakbestelling afgemaakt. Maar de besteller wil het aan iemand cadeau geven, dus ik kan er nog even geen foto van plaatsen. Die houden jullie nog te goed!

2 opmerkingen:

  1. SUPER, leuke onderzetters, en die tas is ook prachtig geworden..TOP
    Heb je nog stofjes gekocht bij Jan Sikkes in Drachten???

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk joh! Ik heb het patroon van die onderzettertjes ook opgeslagen. En dat het naaien je goed af gaat, kunnen we allemaal zien. Ben benieuwd naar je volgende projecten! Succes,
    Angélique

    BeantwoordenVerwijderen

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populaire berichten