dinsdag 15 november 2016

Frivolité je mee?

Frivolité (ook wel tatting genoemd) is nog steeds niet zo bekend in Nederland, terwijl je er toch hele mooie dingen van kunt maken.

       

HobbyTina wil er graag voor zorgen dat frivolité bekender wordt in Nederland. Daarom deelt ze op haar website (www.hobbytina.com) gratis patroontjes voor naaldfrivolité. Mocht je die techniek nog niet onder de knie hebben, dan kun je op haar website ook verschillende basislessen volgen. Alles is duidelijk uitgelegd met foto's en er zijn ook YouTube video's. En alles is in het Nederlands, dus goed te volgen! =) Ga maar eens kijken:


HobbyTina heeft ook gesprekken gehad met groothandels over of zij meer frivolitémateriaal willen gaan aanbieden. En daardoor hebben wij bij www.tamitha.nl ons assortiment aan frivolitémateriaal ook kunnen uitbreiden! (Bedankt HobbyTina!) Hieronder een overzicht van de materialen die je bij ons kunt bestellen:

 
 

Ook kun je in onze webwinkel terecht voor het Durable borduur- en haakkatoen. Dit dunne garen is heel geschikt voor frivolité en in allemaal mooie kleuren verkrijgbaar. Het is op dit moment in de aanbieding voor maar €2,30 per bolletje!


Hier op mijn blog kun je ook nog links vinden naar verschillende gratis frivolité patroontjes die ik zelf heb gebruikt: Gratis frivolité patroontjes

Ik ben op dit moment bezig met een frivolité ketting. Ik hoop er binnenkort wat foto's van te kunnen laten zien! Wie is er nog meer bezig met frivolité? =)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populaire berichten