maandag 7 december 2015

Een knuffel voor elk kind

Vorige week kwam Tineke van de Facebookgroep 'Een knuffel voor elk kind' bij mij langs met een tas vol prachtige knuffels! Deze knuffels gaan straks in januari met mij mee in de koffer naar de Dominicaanse Republiek! Daar mag ik ze dan uitdelen aan kinderen in krottenwijken. Ik wil alle haaksters heel hartelijk bedanken voor alle prachtige knuffels die ze hebben gemaakt!


Vorig jaar heeft Tineke ook knuffels voor mij ingezameld. Ik mocht toen ook met een koffer vol knuffels op reis gaan! Van alle knuffels die ik uitdeel probeer ik altijd een mooie foto te maken. Zodat de maaksters zelf kunnen zien waar hun knuffel terecht komt. Die foto's deel ik dan in de Facebookgroep. Vind je het leuk om te zien waar de knuffels terecht komen, dan ben je van harte welkom om lid te worden van deze groep: Een knuffel voor elk kind (klik hier om je aan te melden) En mocht je zelf een knuffel willen haken, meld je dan ook zeker even aan! Er worden op dit moment knuffels ingezameld voor kinderen in een weeshuis in Suriname en kinderen in krottenwijken in Nepal en Senegal.

Hieronder een paar foto's van mijn vorige reis. Het is zo mooi om te zien hoe blij de kinderen met de knuffels zijn!2 opmerkingen:

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populaire berichten