maandag 3 september 2012

Telefoonhoesje, eerste poging...

... is niet geslaagd. =(

Gisteren heb ik geprobeerd een telefoonhoesje te naaien. Op internet heb ik een leuk patroontje opgezocht (klik hier). Ik heb stoffen uitgezocht, gemeten en geknipt. Fyberfill op maat geknipt. En alles met de naaimachine in elkaar genaaid.


Het begin ging op zich wel goed. Maar op een gegeven moment stond er in het patroon "Now is the time to enjoy our new case", terwijl er bij mij op dat moment nog naden los zaten... Ik heb dus iets niet helemaal goed gedaan. (of mist er een stap in het patroon??) Ik heb nog wel geprobeerd de loszittende naden vast te naaien. Maar dat ging erg lastig. En ik ben ook niet echt tevreden met het resultaat. De voering trekt heel erg. En het hoesje is ook nog eens te kort en te wijd voor mijn telefoon...


Maar ach, niet getreurd. Ondanks dat het resultaat niet is zoals ik had gehoopt, vond ik het wel erg leuk om te doen! Er zullen dus nog wel meer volgen! =)

2 opmerkingen:

  1. Niet opgeven, het gaat je lukken! Natuurlijk is het leuk om te doen met zulke gezellige stofjes! Succes met de volgende!

    BeantwoordenVerwijderen

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populaire berichten