vrijdag 16 december 2011

Groetjes uit de Dominicaanse Republiek

Na een lange reis ben ik afgelopen zaterdagnacht veilig aangekomen in de Dominicaanse Republiek! Op het laatste moment hopte dit mooie girafje nog in mijn koffer. Hij is gemaakt door mijn zus. Dankjewel Esther!


Op het moment ben ik druk bezig twee San Francisco tasjes te haken. Het zijn kerstcadeautjes, en aangezien het volgende week al kerst is, mag ik wel opschieten! =)

Omdat de mensen hier de kerstdagen vaak doorbrengen bij familie, staan onze bezoekjes gepland voor na de feestdagen. Dan ga ik dus ook jullie knuffels meenemen voor de kinderen!

Ik merk wel dat het haken hier niet zo'n rage is zoals in Nederland. Het wordt nog een beetje gezien als iets ouderwets, wat je oma vroeger deed. Maar de dominicanen zijn wel enthousiast over de knuffeltjes en sleutelhangers die ik ze heb laten zien. Misschien dat ik binnenkort een haakworkshop ga geven. Maar dan moet ik eerst op zoek naar haakkatoen, want dat heb ik tot nu toe nog niet kunnen vinden. Wie weet zorg ik hier nog voor een nieuwe hype, haha! =)


4 opmerkingen:

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populaire berichten