donderdag 8 maart 2012

Terug in Nederland... =(

Afgelopen zondag ben ik weer teruggekomen in ons koude kikkerlandje. Het is een erg indrukwekkende reis geweest en de drie maanden zijn voorbij gevlogen! Deze week heb ik nog niet veel meer gedaan dan bijkomen en acclimatiseren. Pfff... Ik dacht eerst dat het wel wat meeviel. Maar ik ben nog steeds erg moe. (al ben ik 's nachts klaarwakker... =S) En ik zit met mijn hoofd nog niet echt in Nederland. Volgende week zal ik de blog schrijven over het uitdelen van de laatste knuffels, want daar zitten jullie vast met smart op te wachten!

Maar eerst nog eventjes wat anders: Mijn zusje is geslaagd voor de Pabo, en als cadeautje haakte ik voor haar deze tashanger. In het kaartje dat ze erbij kreeg schreef ik "Meitsje fan al dy domme barchjes mar gau tûke berntsjes". ;) Ze vond hem erg leuk en gaat hem aan haar schooltas hangen. =)


Het patroontje is van Sayjai van K & J Dolls: kandjdolls.blogspot.com

6 opmerkingen:

 1. Welkom thuis weer! Ik ben blij dat je die hele reis veilig hebt volbracht. Het zal zeker wel wennen zijn.
  Wat een leuke tashanger heb je gemaakt! (al snap ik geen bal van de tekst die je er bij gedaan hebt)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je weer veilig thuis bent en leuke tashanger voor je zus maar inderdaad je had even een vertaling bij de tekst moeten doe ;-) Zeg ik heb weer een give-away als je weer een kansje wil wagen laat dan even een reactie achter fijn weekend gr.Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, ik had er geen vertaling bij gezet omdat het op de één of andere manier in het Nederlands wat minder vriendelijk lijkt dan in het Fries... ;) De letterlijke vertaling is: "Maak van al die domme biggetjes maar gauw slimme kindertjes."

  Wat leuk dat je weer een Give-Away hebt Linda! Ik ga snel even kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke tekst bij de hanger.
  Die had ik nog niet gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hè hè, ik had ook veel eerder naar je blog moeten gaan, dan had ik geweten dat je thuis was. Kan me voorstellen dat je moe bent en de cultuurschok, wat dacht je daarvan?Het is weer helemaal acclimatiseren, geestelijk en lichamelijk. Ik vind de tashanger hardstikke leuke met die tekst ook.
  Ik hoop dat je weer gauw je eigen "ikkie"bent. groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populaire berichten