zondag 20 november 2011

Knuffeltjes en een tasje

De eerste knuffeltjes voor de Dominicaanse Republiek kreeg ik gisteren al binnen! Het zijn twee hele schattige konijntjes! Bedankt Andrea!

Twee schattige konijntjes
Inmiddels heb ik ook al veel meer reacties gekregen van mensen die knuffels willen gaan maken. =) En ik kreeg ook mail van iemand die zelf knuffels had ingezameld voor een goed doel, maar daarop zoveel respons had gekregen dat ze nu teveel knuffels heeft. Een deel van deze knuffels gaat nu ook mee in mijn koffer op zoek naar een nieuw vriendje of vriendinnetje in de Dominicaanse Republiek!

Echt super, al die reacties!! Ik hoop dat het allemaal in mijn koffer gaat passen! =) Ik kreeg al de tip om een vacuümzak te gebruiken, dat scheelt heel wat ruimte! Daar ga ik dus van de week maar even om kijken!

Zelf heb ik een tasje gemaakt voor een klein dominicaans vriendinnetje van me. Het tasje is gemaakt volgens het San Francisco patroon, ik blijf dat een erg leuk patroontje vinden. Hierna staan nog twee van deze tasjes op de planning voor nog 2 kleine vriendinnetjes! =)

Tasje voor Jesica

8 opmerkingen:

  1. OOo...wat zijn die konijntjes schattig..en het tasje is superleuk geworden..helemaal TOP

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, de konijntjes zijn inderdaad erg leuk! Daar kunnen we vast een kindje erg blij mee maken!

    Bedankt! =)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi,gefeliciteerd jij hebt mijn give-away gewonnen,wil je via de mail even contact met mij opnemen voor je adres-gegevens,groetjes Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ooo, wat super!!!!! =) =) =) =)

    Ik heb je gemaild hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Via via via, kwam hier bij op je blog terecht.
    Wauwwwww wat maak jij gave creatie zeg. Mijn complimenten.
    Ik ben smoorverliefd op je tasje, wauw die is superssssssss!!!!!!

    Groetjes hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. =) Wat een leuke reactie! Dankjewel! Ik vind het tasje zelf ook geweldig, haha! Ik zal van de week even de kleurtjes gaan uitzoeken voor de volgende!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh wat een lief tasje, echt een leuk cadeautje voor een meisje!

    Het volgen lukt trouwens niet, maar je staat in mijn favorieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. =) Dankje Carla. Je staat inderdaad niet bij mijn volgers... Vreemd, maar blogger doet wel vaker dingen waar ik niks van snap, haha! Mooi dat je me via je favorieten toch nog kunt vinden!

    BeantwoordenVerwijderen


Ik vind het leuk om van jullie te horen! Je kunt via dit formulier een bericht achterlaten. | I'd love to hear from you! You can use this form to leave a message.